Onze diensten

Van dakopbouw, aanbouw en nieuwbouw tot totaalrenovatie, kozijnen en schilderwerk, wij bieden hoogwaardige diensten en betrouwbare service. Creëer extra ruimte, breid uw woning uit of vertrouw op ons voor perfecte afwerking. Neem contact op en maak uw bouwdromen werkelijkheid.

Dakopbouw

Een dakopbouw blijft een bijzonder iets. Veelal kunt u een enorm aantal m2 toevoegen aan uw huidige woning. Doordat uw nieuwe dakopbouw optimaal wordt geïsoleerd kunt u jaarlijks besparen op de energierekening.

Tevens kunt u aanspraak maken op diverse subsidies. Een dakopbouw wordt een enorme waardevermeerdering van uw woning. Ook kunnen wij u ontzorgen door het gehele traject uit uw handen te nemen.

Wij regelen dan voor u :

  • De constructeur
  • De architect
  • De bouwvergunningsaanvraag
  • Dus: Niet verhuizen maar uitbreiden!

Aanbouw

Is er gezinsuitbreiding te verwachten, maar wil je liever niet jouw mooie woonlocatie opgeven? Ben je toe aan een nieuwe inrichting of wil je je eigen praktijk aan huis beginnen? Dan is een aanbouw een waardevolle toevoeging aan je woning.

Het grootste voordeel van een aanbouw is vanzelfsprekend de creatie van meer woonruimte. Eén van de andere voordelen is de mogelijkheid om je huis anders in te richten. Zo ontstaat er door middel van een aanbouw bijvoorbeeld ruimte om je bureau te verplaatsen naar een specifieke werkkamer.

Nieuwbouw

Bij WO Bouw BV begrijpen we dat het bouwen van een compleet nieuw huis een bijzondere en eenmalige gelegenheid is in uw leven. Daarom streven we ernaar om de beste bouwmethode en de hoogste kwaliteit te leveren. Met onze expertise en ervaring begeleiden we u graag door het hele proces, vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering.

We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt, met aandacht voor elk detail en met gebruikmaking van hoogwaardige materialen. Bij WO Bouw BV kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en onze toewijding om uw huis te bouwen volgens de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen.

Totaal- en deelrenovatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een renovatie Den Haag? WO bouw gaat uiterst professioneel te werk, heeft reeds jarenlange ervaring en heeft een uitstekende reputatie ‘opgebouwd die staat als een huis’. Als opdrachtgever voor renoveren Den Haag mag u hoge eisen stellen aan het uitvoerende aannemersbedrijf. Wij voldoen graag aan deze hoge eisen en leveren enkel vakmanschap en professionaliteit.

Elke woning heeft onderhoud nodig en op zijn tijd een keer een opknapbeurt. Dit gaat dan wat verder als een deurklink vervangen of een lik verf aan de kozijnen. Het is dan ook wenselijk om het direct in één keer goed te laten gebeuren. Een stevige verbouwing gevolgd met een zorgvuldige afwerking, zodat de woning weer jaren lang meegaat. WO bouw heeft alle disciplines onder één dak om uw renovatie Den Haag volledig uit te voeren. Of het nu gaat om uw gehele woning of slechts een beperkte ruimte, ons team van specialisten kan elke klus aan!

Kozijnen

Kozijnen spelen een essentiële rol in zowel de functionaliteit als de uitstraling van uw woning. Bij WO Bouw BV begrijpen we het belang van hoogwaardige kozijnen en bieden we gespecialiseerde diensten op dit gebied. Onze ervaren vakmensen leveren kozijnen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Of u nu kiest voor houten, aluminium of kunststof kozijnen, wij zorgen voor een perfecte pasvorm en een duurzame constructie. Met oog voor detail en precisie zorgen we ervoor dat de kozijnen naadloos aansluiten bij uw architectuur en interieur. Bovendien dragen hoogwaardige kozijnen bij aan de energie-efficiëntie en veiligheid van uw woning. Bij WO Bouw BV streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk, inclusief het leveren van kozijnen van topkwaliteit.

Schilderwerk

WO Bouw BV is er voor al uw schilderwerken zoals: Binnenschilderwerk, gronden, latexen en afwerken. Buitenschilderwerk, ook met steigerhoogte voor kozijnen en dakkapellen. Maar ok spuitwerk tbv een snelle en strakke afwerking van uw binnenmuren, verwijderen van uw oude behang en aanbrengen het nieuwe behang. Wij werken met een realistische planning en rekenen met scherpe prijzen. Voorbeelden:

  • Binnenschilderwerk, gronden, latexen en afwerken.
  • Buitenschilderwerk, ook met steigerhoogte voor kozijnen en dakkapellen
  • Spuitwerk voor een snelle en strakke afwerking van uw binnenmuren
    verwijderen van oud behang en het nieuwe behang aanbrengen .
  • Decoratieve muurschilderingen voor uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of buitenruimte.

Laat u overtuigen door een gratis werkbezoek op uw adres voor een op maat gemaakte offerte en eerlijk advies.

Offerte