• Ma – Vrij: 07:00 – 17:00
 • +31 (0)70 752 10 40
 • info@wobouw.nl
 • TOTAAL RENOVATIE

  TOTAAL RENOVATIE DEN HAAG

  Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een renovatie Den Haag? WO bouw gaat uiterst professioneel te werk, heeft reeds jarenlange ervaring en heeft een uitstekende reputatie ‘opgebouwd die staat als een huis’. Als opdrachtgever voor renoveren Den Haag mag u hoge eisen stellen aan het uitvoerende aannemersbedrijf. Wij voldoen graag aan deze hoge eisen en leveren enkel vakmanschap en professionaliteit.

  VAN BEGIN TOT EIND

  Elke woning heeft onderhoud nodig en op zijn tijd een keer een opknapbeurt. Dit gaat dan wat verder als een deurklink vervangen of een lik verf aan de kozijnen. Het is dan ook wenselijk om het direct in één keer goed te laten gebeuren. Een stevige verbouwing gevolgd met een zorgvuldige afwerking, zodat de woning weer jaren lang meegaat. WO bouw heeft alle disciplines onder één dak om uw renovatie Den Haag volledig uit te voeren. Of het nu gaat om uw gehele woning of slechts een beperkte ruimte, ons team van specialisten kan elke klus aan!

  SOORTEN RENOVATIE

  Naast totaal renovatie van uw gehele woning kunnen wij uiteraard ook deelrenovaties uitvoeren. Bijvoorbeeld restauratie van lijst- en stucwerk, een complete badkamer verbouwen of het laten plaatsen van een dakopbouw. Met een breed team aan specialisten op stukadoor, loodgieter, elektricien, dakdekker, timmerman en schilder gebied hebben wij op elk gebied de juiste kennis in huis.

  Tijdens de uit te voeren renovaties zijn deze vakmensen in staat om elkaar aan te vullen of te ondersteunen naar gelang de situatie. Ons doel is dan ook elke klus naar volle tevredenheid van de klant te voltooien, wat ook iedere keer weer lukt!

  AANTREKKELIJKE PRIJS

  Een renovatie kan uw woonlasten behoorlijk verminderen. Bijvoorbeeld door het vervangen van de bestaande houten kozijnen door kunststof kozijnen, of een beter geïsoleerd huis na een dakopbouw. Meer comfort en minder lasten na de verbouwing, dat is uiteraard mooi meegenomen. Ook het maar half aanpakken van achterstallig onderhoud is uiteindelijk duurder dan een eenmalig grondige renovatie. Laat u dan ook eens informeren over de verschillende mogelijkheden die WO bouw voor u te bieden heeft. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op, neem gerust contact met ons op!