• Ma – Vrij: 07:00 – 17:00
 • +31 (0)70 752 10 40
 • info@wobouw.nl
 • LOODGIETERS

  DAKOPBOUW

  Een vakkundige allround loodgieter in Den Haag of omgeving nodig?

  Is uw leidingwerk beschadigd? Heeft u een lek of wilt u sanitair laten installeren of onderhouden? Bij uw betrouwbare loodgieter in Den Haag, WO Bouw, kunt u terecht voor al deze werkzaamheden en nog veel meer. Ons allround installatiebedrijf kan u op een snelle en professionele wijze te hulp schieten.

  De service van uw professionele loodgieter in Den Haag

  Ongeacht welk probleem u heeft of uitdaging u tegemoet ziet, bij uw ons zit u goed. Van problemen met uw riolering tot onderhoud van uw centrale verwarming, wij staat voor u klaar. Bovendien worden al onze loodgieters hoog opgeleid voordat ze bij ons aan de slag kunnen. Door onze jarenlange ervaring kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Daarnaast gebruiken wij ook alleen maar de meest hoogwaardige materialen en technieken, waardoor wij uw problemen optimaal kunnen aanpakken.

  Snelle oplossing is belangrijk

  Ook begrijpen wij als geen ander hoe vervelend het is als u dagenlang op een loodgieter moet wachten. U komt van uw werk en ontdekt een lek, vaak zijn de meeste installatiebedrijven dan al gesloten waardoor u tot de volgende ochtend moet wachten. Of nog erger; tot na het weekend. Niet voor niets bieden wij dan ook met trots een 24-uurs service aan. Zodoende hoeft u nooit meer te wachten op een loodgieter in Rotterdam. U kunt ons altijd bereiken; zowel in de avond als in het weekend. Waar wacht u nog op? Heeft u problemen die u zelf niet het hoofd kunt bieden en zoekt u een snelle en betrouwbare loodgieter met verstand van zijn vak? Bel ons dan vandaag nog, wij wachten op uw telefoontje! Servicenummer : 070- 7521040